From Season 2

Να κι ο δεύτερος κύκλος!

Έφτασε η ώρα για το δεύτερο κύκλο της συμπαθέστατης σειράς τρόμου και φαντασίας και δεν έχω να προσθέσω ή να αλλάξω κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τις περσινές εντυπώσεις μου από τον πρώτο κύκλο.

Η σειρά προχωράει καλά, το μυστήριο (ή μάλλον, τα μυστήρια) πυκνώνουν, προστίθενται κάποιοι νέοι χαρακτήρες, οι οποίοι, χωρίς να δίνουν κάποια νέα τροπή στη σειρά, εμπλουτίζουν την υπόθεση. Σε σχέση με τον πρώτο κύκλο, εδώ δίνεται κάπως μεγαλύτερο βάρος στις διαπροσωπικές σχέσεις, όχι πάντα με την ίδια επιτυχία, η αλήθεια είναι. Από την άλλη πλευρά όμως, οι περισσότεροι χαρακτήρες αρχίζουν και αποκτούν ένα μεγαλύτερο βάθος, αφού πλέον έχουν περισσότερα επεισόδια, για να αναπτυχθούν. Φυσικά, απαντήσεις δεν δίνονται σε κανένα ερώτημα από όσα τέθηκαν στον προηγούμενο κύκλο, αντιθέτως δημιουργούνται νέες απορίες, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε τέτοιου είδους σειρές (και αποτελεί και τμήμα της γοητείας τους και του εθιστικού τους χαρακτήρα, θα πρόσθετα). Από την άλλη, οι σεναριογράφοι χτίζουν προσεκτικά μια ατμόσφαιρα απειλής και δεν προσθέτουν πολλές παραμέτρους στο μυστήριο, που χτιζόταν από τον πρώτο κύκλο.

Εννοείται, ότι και αυτός ο κύκλος κλείνει με ένα cliffhanger, που δίνει μια εντελώς νέα τροπή στην υπόθεση. Καλά να είμαστε, λοιπόν, και τα λέμε του χρόνου για τον τρίτο κύκλο. 😁

Leave a comment